Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2007

Δ' ΕΑΡΙΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β. ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2007

Στις 24-25 Μαρτίου 2007 πραγματοποιηθήκαν στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων οι Δ' Εαρινοί Αγώνες Ανάπτυξης Β. Αττικής Υπερπήδησης Εμποδίων 2007 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων η Danay Farias Chatsiou με τον ίππο Normann πέτυχε να καταταγεί 6η στην κατηγορία Η και 4η στην Κατηγορία Ζ Νέων Ιππέων.

Στα ίδια αγωνίσματα συμμετείχε και η Κατερίνα Οικονόμου με τον ίππο Kaparka. Στις κατηγορίες Ζ Νέων Ιππέων και Ε Παίδων συμμετείχε και η Αντωνία Ποντίκη με τον ίππο Mirabelle du Theil.

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ LAND CRUISER

Στις 18 Μαρτίου 2007 και στα πλαίσια της χορηγίας της Toyota Ελλάς στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, οργανώθηκε ημερίδα γνωριμίας για τους κατόχους Land Cruiser με το άλογο και την ιππασία.

Περίπου 60 παιδιά -ηλικίας από 6 έως 14 χρονών- και οι γονείς τους έζησαν μια μοναδική εμπειρία στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τη χαρά της ιππασίας και φυσικά τους κανόνες του αθλήματος. Όλοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις -στάβλους και ιπποδρόμια- παρακολούθησαν παρουσιάσεις για το άλογο και το άθλημα ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ιππεύσουν άλογα της Ιππικής Ακαδημίας του Ομίλου. Στο τέλος της ημερίδας τα παιδιά ανέλαβαν να «βαφτίσουν» τα πέντε νέα άλογα του Ομίλου, καθώς επέλεξαν από σχετική λίστα τα πέντε ονόματα της προτίμησής τους.

Ταυτόχρονα με την ημερίδα διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, οι Γ' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, γεγονός που προσέφερε στους φιλοξενούμενους κατόχους Land Cruiser την ευκαιρία να απολαύσουν το υπέροχο θέαμα των Ιππικών Αγώνων.

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος προσφέρει στους κατόχους Land Cruiser αποκλειστικά προνόμια, όπως τη δωρεάν εγγραφή τους ως μέλη στον Όμιλο και ειδικές τιμές στα μαθήματα της Ιππικής Ακαδημίας του Ομίλου. Με αρχή την 1η ημερίδα που διοργανώθηκε ήδη, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πλούσιο πρόγραμμα με ιππικές δραστηριότητες εντός και εκτός Ομίλου για μικρούς και μεγάλους φίλους του αλόγου.

Η επόμενη συνάντηση με τους κατόχους Land Cruiser είναι το Toyota Land Cruiser Cup στις 22 Απριλίου, αγώνας που θα οργανώσει ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος για «τους καλύτερους των καλύτερων» αθλητές της ιππασίας.

 

Γ' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2007

Στις 17-18 Μαρτίου 2007 πραγματοποιηθήκαν στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο οι Γ' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2007 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν:

Ελένη Μυράτ & Αλεξάνδρα ΑλεξοπούλουGrand Prix & Grand Prix Special
1η η Ε. Μυράτ με τον ίππο Cosmote Hitrol

Αγώνισμα Αρχαρίων Ε
2η η D. Farias Chatsiou με τον ίππο Normann
4η η Μ. Πάσσαρη με τον ίππο Siglavy Jadranka ΧΧΧ

Αγώνισμα A3 Ενηλίκων
6ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα A4 Παίδων
3ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Sniper 2
4η η Σ. Αφένδρα με τον ίππο Zodiac
5η η Σ. Αφένδρα με τον ίππο Umbria

Αγώνισμα A5 Παίδων
2η η Σ. Αφένδρα με τον ίππο Zodiac
3ος ο Ι. Ζαχαριουδάκης με τον ίππο Sniper 2

Αγώνισμα A4 Ενηλίκων
2η η Σ. Τσεμπελή με τον ίππο Ladalco 026

Στη φωτογραφία δεξιά η Ελένη Μυράτ, κορυφαία στα δύο Grand Prix των Αγώνων, και αριστερά η Αλεξάνδρα Αλεξοπούλου του Ι.Ο.ΒΟ.Π..

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Στους διεθνείς αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων CSI*** Toscana Tour που πραγματοποιούνται στο Arezzo της Ιταλίας επί 4 εβδομάδες (16 Μαρτίου - 9 Απριλίου 2007), στους οποίους μετέχουν και πολλοί Έλληνες αθλητές με τα άλογά τους, η πρωταθλήτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Στεφανία Παπαδημητρίου με τον ίππο της Flamme d' Aunis στις 16 Μαρτίου 2007 κατέλαβε τη 2η θέση μεταξύ 116 συμμετεχόντων σε αγώνα δύο φάσεων ύψους εμποδίων 1.30 μ. και στις 17 Μαρτίου 2007 την 1η θέση μεταξύ 104 συμμετεχόντων σε αντίστοιχο αγώνισμα ύψους εμποδίων 1.35 μ. και τις δύο φορές με άψογη διαδρομή.

 

Β' ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2007

Κώστας ΑσημάκηςΣτους Β' Αγώνες Κυπέλλου Υπερπήδησης Εμποδίων 2007 που διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Θεσσαλονίκης στις 3-4 Μαρτίου 2007 διακρίθηκαν οι εξής αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου :

Κατηγορία Β
2ος ο Γ. Δημαράς με τον ίππο Aladin Van Overis
3η η Μ. Παπουρδάνου με τον ίππο Nikiboko

Κατηγορία Νέων Ιππέων
1ος ο Κ. Ασημάκης με τον ίππο Liberto De Safray

Κατηγορία Γ
4ος o Γ. Δημαράς με τον ίππο Aladin Van Overis

Κατηγορία Εφήβων
2η η Ε. Σακελλαρίδη με τον ίππο Kali de la Hague
6ος o Κ. Ασημάκης με τον ίππο Liberto De Safray

Στη φωτογραφία ο Κ. Ασημάκης που πρώτευσε στην κατηγορία Νέων Ιππέων.

Οι φωτογραφίες της Επικαιρότητας του Μαρτίου 2007 είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net

 

« ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007                    ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2007 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ