Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009

ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΟΝΕΪ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Caramel και MoniqueΔύο νέα πόνεϊ φιλοξενούνται από τα τέλη Αυγούστου στους στάβλους του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, αυξάνοντας το ιππικό δυναμικό των πόνεϊ σε τέσσερα (τα άλλα δύο είναι η Χάιντι και ο Τσόκο).

Η πεντάχρονη Monique από την Ολλανδία και ο χαριτωμένος Caramel από τη Γαλλία έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό των αθλητών και των φίλων του Ομίλου που σπεύδουν να τα γνωρίσουν από κοντά.

Ακόμα πιο ενθουσιασμένοι είναι οι μικροί μαθητές της Ιππικής Ακαδημίας, αφού τα νέα πόνεϊ αποκτήθηκαν ακριβώς για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση του προγράμματος ιππικών μαθημάτων για παιδιά 5-8 ετών.

Στη φωτογραφία ο Caramel (αριστερά) και η Monique (δεξιά) με τον σταβλίτη τους στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Η φωτογραφία είναι προσφορά της Μαρίας Τσάλτα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της Monique και του Caramel στην fun page του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στο Facebook!

 

Η ΜΑΙΡΗ ΤΖΑΚΑ ΣΤΑ ANTHEMIA 2009

Στο Porto Carras Grand Resort της Χαλκιδικής όπου διεξήχθη ο διεθνής αγώνας Anthemia CSI* 2009 στις 27-30 Αυγούστου 2009 παραβρέθηκε το μέλος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και διεθνής κριτής Ιππασίας κ. Μαίρη Τζάκα για να υπηρετήσει ως Πρόεδρος και Ξένος Κριτής (Foreign Judge) της Αγωνοδίκου Επιτροπής στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων.

 

ΧΡΥΣΕΣ Η ΕΛΕΝΗ ΜΥΡΑΤ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΑΦΕΝΔΡΑ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Χρυσή Εθνική Ομάδα Ενηλίκων Ιππικής ΔεξιοτεχνίαςΣτο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διεξήχθη στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, στις 21-23 Αυγούστου 2009, συμμετείχαν οι αθλήτριες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Σοφία Αφένδρα, Ελένη Μυράτ και Φανή Σταφυλοπάτη.

Στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας στην κατηγορία Ενηλίκων η Ελένη Μυράτ με τον ίππο της Cosmote Hitrol έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χρυσό μετάλλιο, αφού η ελληνική ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Επίσης και η Σ. Αφένδρα με τον ίππο Lahmar Gravvaenge έλαβε χρυσό μετάλλιο για την πρώτη θέση στο Ομαδικό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας στην κατηγορία Εφήβων.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει θερμά τους Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν σε όλες τις κατηγορίες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η Ελένη Μυράτ με την εθνική ομάδα ενηλίκων πανηγυρίζει την κατάκτηση του Ομαδικού Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ (ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ)

Τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για να πραγματοποιήσει στις 11-13 Αυγούστου 2009 Σεμινάριο Ιππικής Δεξιοτεχνίας για τους αθλητές των Εθνικών Ομάδων και τους αναπληρωματικούς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2009 που θα διεξαχθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο προπονητής κ. Michael G. Christensen.

 

Η ΛΕΝΑ ΛΕΒΙΔΗ ΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας όπου διεξήχθη το SCIO 3* - W στις 6-9 Αυγούστου 2009 παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και διεθνής κριτής Ιππασίας κ. Λένα Λεβίδη για να υπηρετήσει ως Ξένος Κριτής (Foreign Judge) στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων.

 

 

« ΙΟΥΛΙΟΣ 2009                   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ