Αρχική σελίδα  
 

Share |

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2009

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ (ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ)

Τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου επέλεξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για να πραγματοποιήσει στις 17-19 Ιουλίου 2009 Σεμινάριο Ιππικής Δεξιοτεχνίας για τους αθλητές των Εθνικών Ομάδων και τους αναπληρωματικούς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2009 που θα διεξαχθεί στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο προπονητής κ. Michael G. Christensen.

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2009

Στην Πεσκάρα της Ιταλίας όπου διεξάγονται οι 16οι Μεσογειακοί Αγώνες στις 26 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2009 βρέθηκε η πρόεδρος του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου και διεθνής κριτής Ιππασίας κ. Λένα Λεβίδη για να υπηρετήσει ως Πρόεδρος της Ελλανοδίκου Επιτροπής στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων.

Στους Αγώνες συμμετείχε η Εθνική Ομάδα Ιππασίας που απαρτίστηκε από τον Αλέξανδρο Φουρλή με τον ίππο GZS Cappucino Z, τον Georgy Kermendi με τον ίππο Siljona B, τον Αντώνη Πετρή με τον ίππο Liquido και την Ελίνα Δενδρινού με τον ίππο WK Liberty.

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της απέσπασε το χάλκινο βραβείο στο Ομαδικό Αγώνισμα της Υπερπήδησης Εμποδίων με 16 βαθμούς ποινής. Η ομάδα της Γαλλίας απέσπασε το χρυσό μετάλλιο και της Ισπανίας το αργυρό. Η Αίγυπτος, η διοργανώτρια Ιταλία και το Μαρόκο κατέλαβαν την τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Στο ατομικό Αγώνισμα ο Αντώνης Πετρής με τον ίππο Liquido κατέλαβαν τη 10η θέση με 8 βαθμούς ποινής και η Ελίνα Δενδρινού με τον ίππο WK Liberty κατέλαβαν τη 16η θέση με 16 βαθμούς ποινής.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει τους Έλληνες αθλητές για την επιτυχία τους καθώς και την προπονήτρια Lesley McNaught και τον κτηνίατρο Αλέξανδρο Μητσόπουλο για την πολύτιμη συμβολή τους.

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων Εφήβων 2009 που διεξήχθη στο Hoofddorp της Ολλανδίας στις 1-5 Ιουλίου 2009 είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει ο αθλητής του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Γρηγόρης Μαρινάκης με τον ίππο του Loulou du Quesnay ως μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας.

 

 

« ΙΟΥΝΙΟΣ 2009                   ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ