Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΜΑΪΟΣ 2011

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Με δύο ανακοινώσεις της στις 12 και 30 Μαΐου 2011 η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας γνωστοποίησε τα ονόματα των αθλητών που έχουν επιλεγεί για να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων Νεαρών Ιππέων, Εφήβων και Παίδων και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Νεαρών Ιππέων, Εφήβων.

Στην Εθνική Ομάδα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας που θα διεξαχθεί φέτος στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας στις 30 Ιουνίου-3 Ιουλίου 2011 θα συμμετάσχουν οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου: Μαρία Καλύβα και Κυβέλη Τζωρτζάκη στην κατηγορία Παίδων και Φανούλα Σταφυλοπάτη και Αλεξάνδρα Ταχιάτη στην κατηγορία Εφήβων.

Στην Εθνική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων Νεαρών Ιππέων, Εφήβων και Παίδων που θα διεξαχθεί φέτος στην Comporta της Πορτογαλίας στις 5-10 Ιουλίου 2010 θα συμμετάσχουν οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Μαρίνα Θεοφανοπούλου, Ελένη Χουχουλή και ο Johnny Μαρινάκης στην κατηγορία Παίδων.

Στην Εθνική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας Νεαρών Ιππέων και Εφήβων που θα διεξαχθεί φέτος στο Broholm της Δανίας στις 20-24 Ιουλίου 2011 θα συμμετάσχουν οι αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου: Φανούλα Σταφυλοπάτη και Αμαρ. Γουλανδρη στην κατηγορία Εφήβων. Αρχηγός της Ελληνικής ομάδας θα είναι η εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Ελένη Μυράτ.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους και εύχεται κάθε διάκριση στις εθνικές ομάδες!

 

Ε' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου οι Ε' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2011 στις 21-22 Μαΐου 2011 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Παναγιώτα ΜεσσήνηΑγώνισμα Αρχαρίων Class B
1η η Παναγιώτα Μεσσήνη με τον ίππο Nero van ter Hilst
2η η Νικολέττα Ζακυνθινού-Ξάνθη με τον ίππο Nero van ter Hilst
4η η Όλγα Γκολογιάννη με τον ίππο Hohenstein II F

Αγώνισμα A3 Children Preliminary
6ος ο Kevin Vargo με τον ίππο Esaa Star Light

Αγώνισμα A4 Children Team
2η η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Foxy Hot Shot
3η η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Ombos Yamma Yamma Man
5ος ο
Kevin Vargo με τον ίππο Esaa Star Light

Αγώνισμα A5 Children Individual
η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Ombos Yamma Yamma Man
4η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2
6η η Κ. Τζωρτζάκη με τον ίππο Warinca Steam

Αγώνισμα Α6 Elementary
1ος ο Γ. Δημαράς με τον ίππο Campari GD
2η η Ειρ. Τουμπακάρη με τον ίππο Cosmote Solon Hit
Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias με τον ίππο Foxy Hot Shot
4η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sniper 2

Όλγα ΓκολογιάννηΑγώνισμα Β6 Medium
1η η Ειρ. Τουμπακάρη με τον ίππο Cosmote Solon Hit
2η η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Hang on Sloopy
3η η Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias με τον ίππο Woodoo 6

Αγώνισμα Β9 Juniors Preliminary
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
2η η Ειρ. Τουμπακάρη με τον ίππο Cosmote Solon Hit
3η η Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias με τον ίππο Woodoo 6

Αγώνισμα Γ2 FEI World Chal Advanced
2η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit
3η η  Ελένη Μυράτ με τον ίππο Woodoo 6
6η η Εμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de st Gatien

Αγώνισμα Γ4 Juniors Team
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
2η η Εμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de st Gatien

Αγώνισμα Γ5 Juniors Individual
1η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006

Αγώνισμα Prix St.Georges
4η η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Indy de st Gatien

Επίσης στο Ομαδικό Αγώνισμα Α3 Children Preliminary τρεις ομάδες με αθλητές του Ομίλου πλασαρίστηκαν στην 6άδα!
Πιο συγκεριμένα κατατάχτηκε:
2η η ομάδα στην οποία συμμετείχαν η Β. Νομικού de Borbon dos Sicilias με τον ίππο Foxy Hot Shot και η Σ. Πέρρου με τον ίππο Helios d' un Soir
3η η ομάδα την οποία απάρτιζαν ο Kevin Vargo με τον ίππο Esaa Star Light, η Αθηνά Δοντά με τον ίππο Nonchaloir και η Σ. Πέρρου με τον ίππο Ombos Yamma Yamma Man
5η η ομάδα την οποία απάρτιζαν η Κ. Τζωρτζάκη με τον ίππο Warinca Steam, η Christina-Brigo Hansen με τον ίππο Esaa Star Light και ο Π. Σοφιός με τον ίππο Hang on Sloopy

Στις φωτογραφίες οι φερέλπιδες νέες αθλήτριες του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου: Παναγιώτα Μεσσήνη (πάνω) και Όλγα Γκολογιάννη (κάτω) που διακρίθηκαν στην κατηγορία Αρχαρίων. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ LEVEL III

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 14 Μαΐου 2010 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, πενθήμερο διεθνές σεμινάριο για Εκπαιδευτές Ιππικής Δεξιοτεχνίας, επιπέδου 3, «FEI Level 3 PilotCourse for Coaches», που διοργάνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Ιππασίας (FEI) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ). Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο συμμετείχε η εκπαιδεύτρια Ελένη Μυράτ ως παρατηρήτρια.

 

5η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ 2011

Στις 8 Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Καλυβίων St. George η 5η Ημερίδα Περιφερειών Αττικής σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν η Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line που κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Ζ ατομικό (1,05 μ.).

Επίσης η Ομάδα του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, που απαρτιζόταν από την Κωνσταντίνα Κατσή-Σταματούκου με τον ίππο Cohiba 0012, τον Αλέξανδρο Κοκκώνη με τον ίππο Noisette de Quibou, τη Μαρία Παπουρδάνου με τον ίππο Colour Line και τον Γιώργο Σπηλιωτόπουλο με τον ίππο UFO 17, κατέλαβε την 1η θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Ομίλων!

 

 

« ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011                   ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ