Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Β' ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2012

Στις 25-26 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας οι B' Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2012 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκαν οι εξής:

Παναγιώτα ΣμυρλιάδουΑγώνισμα Αρχαρίων
3η η Παναγιώτα Σμυρλιάδου με τον ίππο Helios d' un Soir
4η η Στεφανί-Σόνα Γιακουπιάν με τον ίππο Sniper 2
5η η Ευδοκία-Λήδα Ανέστη με τον ίππο Helios d' un Soir

Αγώνισμα A4 Children Team
2ος ο Π. Σοφιός με τον ίππο Hang on Sloopy
3η η Αθηνά Δοντά με τον ίππο Nonchaloir
4η η Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον ίππο Rhodolit
5η η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Warinca Steam
6η ο Kevin Vargo με τον ίππο Esaa Star Light

Αγώνισμα Α6 Elementary
η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Ombos Yamma Yamma Man
4ος ο Π. Σοφιός με τον ίππο Hang on Sloopy

Αγώνισμα Β6 Medium
η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Ombos Yamma Yamma Man
3η η Αθηνά Δοντά με τον ίππο Cosmote Solon Hit
6η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sir Kavalier

Αγώνισμα Γ4 Juniors Team
2η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
4η η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Red Diamond 4
5η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sir Kavalier
6η η Εμμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de St Gatien

Αγώνισμα Prix St.Georges
2η η Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου με τον ίππο Dynastie

Στεφανί-Σόνα ΓιακουπιάνΑγώνισμα A3 Children Preliminary
1η η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Ombos Yamma Yamma Man
3ος ο Π. Σοφιός με τον ίππο Hang on Sloopy
4η η Αθηνά Δοντά με τον ίππο Nonchaloir
6η η Ευδοκία-Λήδα Ανέστη με τον ίππο Helios d' un Soir

Αγώνισμα A5 Children Individual
η Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Ombos Yamma Yamma Man
2ος ο Π. Σοφιός με τον ίππο Hang on Sloopy
Κυβέλη Τζωρτζάκη με τον ίππο Warinca Steam

Αγώνισμα Β9 Juniors Preliminary
2η η Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον ίππο Rhodolit
3η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sir Kavalier
5η η Εμμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de St Gatien

Αγώνισμα Γ5 Juniors Individual
1η η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Red Diamond 4
3η η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006
4η η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sir Kavalier

Αγώνισμα Young Riders Individual
1η η Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου με τον ίππο Dynastie

Στις φωτογραφίες οι φερέλπιδες αθλήτριες του ΕΙΟ Παναγιώτα Σμυρλιάδου και Στεφανί-Σόνα Γιακουπιάν. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου ίου Photobit.net.

 

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2012 ΜΕ ΤΗΝ HEIKE HAMEL

Σεμινάριο Ιππικής Δεξιοτεχνίας πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Φεβρουαρίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου. Δίδαξε η καταξιωμένη εκπαιδεύτρια κ. Heike Hamel.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 10 αθλητές με 10 ίππους: ο Π. Σοφιός με τον ίππο Hang on Sloopy, η Μ. Καλύβα με τον ίππο Sir Kavalier, η Στεφανί-Σόνα Γιακουπιάν με τον ίππο Sniper 2, η Εμ. Μουσαμά με τον ίππο Indy de St. Gatien, η Άντζελα-Κέλλυ Σκλαβούνου με τον ίππο Dynastie,  η Αμαρυλλίς Γουλανδρή με τον ίππο Red Diamond 4, η Φ. Σταφυλοπάτη με τον ίππο Cassian 006, η Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον ίππο Rhodolit, η Ελένη Μυράτ με τον ίππο Cosmote Solon Hit και η Σταυρογιάννη με τον ίππο Don Sico.

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η εκπαιδεύτρια κ. Ελένη Μυράτ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ 2 ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012

Στις 18-19 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Μεσογείων ο Αγώνας Κυπέλλου 2 Νοτίου Ελλάδος 2012 σύμφωνα με την αγωνιστική προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Από τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο διακρίθηκε ο Γιώργος Δημαράς με τον ίππο Lami de Hameau που κατέλαβε την 2η θέση στην Κατηγορία A.

 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Την κοπή της βασιλόπιτας γιόρτασε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος στις 10 Φεβρουαρίου 2012 στο εντευκτήριο των εγκαταστάσεων του παρουσία και του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης & Διαφάνειας Δήμου Αμαρουσίου κ. Νικόλα Αλεπού.

Θρ. Δάλλας, Λ. Λεβίδη, Γρ. Βόγλης, Γ. ΔημαράςΟ πρόεδρος του Ομίλου κ. Θρασύβουλος Δάλλας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί συνοπτικά στα επιτεύγματα του Ομίλου κατά το 2011 και να ευχαριστήσει όλους για τη βοήθεια που προσέφεραν στον Όμιλο. Τα μέλη και οι αθλητές του Ομίλου, οι μαθητές της Ιππικής Ακαδημίας και οι φίλοι και συνεργάτες του Ομίλου δημιούργησαν εγκάρδια ατμόσφαιρα μέσα στην κατάμεστη αίθουσα με τα πυκνά τους χειροκροτήματα.

Βραβεύθηκαν οι διακριθέντες αθλητές της Υπερπήδησης Εμποδίων και της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Η απονομή των Βραβείων για την Υπερπήδηση Εμποδίων πραγματοποιήθηκε από τον κ. Κ. Μαρινάκη, ενώ αυτή της Ιππικής Δεξιοτεχνίας από την κ. Εμμανουέλα Μουσαμά. Το επαμειβόμενο έπαθλο «Βλαδίμηρου Λεβίδη», που απονέμεται στον ιππέα που προσέφερε τους περισσότερους βαθμούς στον Όμιλο στο αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων, κατέκτησε ο Γρηγόρης Βόγλης και η απονομή έγινε από την κ. Λένα Λεβίδη. Το αντίστοιχο επαμειβόμενο έπαθλο για την Ιππική Δεξιοτεχνία έλαβε η Φανή Σταφυλοπάτη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Θρ. Δάλλας, απένειμε στους χορηγούς του ομίλου κ. Δάφνη Κοκκώνη & κ. Αντώνη Ιγγλέση τιμητικές πλακέτες για τις συγκινητικές προσφορές τους.

Μετά το τέλος της κοπής της βασιλόπιτας ακολούθησε μπουφέ. Τα τρία φλουριά της εκδήλωσης για ακόμα μια χρονιά ήταν ευγενική χορηγία του οίκου Λαλαούνη. Η βασιλόπιτα και οι μεζέδες που προσφέρθηκαν ήταν χορηγία του Athinaios Catering, αποκλειστικού συνεργάτη του Ομίλου στη φιλοξενία εκδηλώσεων.

Στη φωτογραφία ο κ. Θρασύβουλος Δάλλας, η κ. Ελένη Λεβίδη και ο κ. Γ. Δημαράς παλισιώνουν το Γρ. Βόγλη που κατέκτησε το επαμειβόμενο έπαθλο «Βλαδίμηρου Λεβίδη». Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και σχολιάστε στη σελίδα του ΕΙΟ στο facebook. Η φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογράφου Αλέξη Βασιλόπουλου.

 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ελ. Χουχουλή, Johnny ΜαρινάκηςΜε μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο της ιππασίας παρόλη την κακοκαιρία πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2012 η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2011 και τιμήθηκαν οι χορηγοί του αθλήματος.

Για τις επιδόσεις τους την αγωνιστική περίοδο 2011 στους ελληνικούς και διεθνείς αγώνες, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους αθλητές του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Johnny Μαρινάκη, Φανή Σταφυλοπάτη, Ελένη Μυράτ και Ελένη Χουχουλή.

Στη φωτογραφία η Ελένη Χουχουλή και ο Johnny Μαρινάκης που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους στους Βαλκανικούς Αγώνες. Οι φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογράφου Αλέξη Βασιλόπουλου.

 

 

« ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012                   ΜΑΡΤΙΟΣ 2012 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ