Menu

Hat-trick από τις Ελληνίδες αμαζόνες στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2014, που διεξήχθη στις 26-29 Ιουνίου 2014 στο Novi Sad της Σερβίας.
Όλες οι αμαζόνες του ΕΙΟ που συμμετείχαν κέρδισαν Χρυσό μετάλλιο με τις ομάδες!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Πρωταθλημάτων έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο για την Ελληνική Ομάδα των Παίδων, με μέλη τις Μελίνα Ζωγράφου –Αλεξίου (Nocsley), Μαρκέλλα Μεταξά (Golden Eagle) και τις αμαζόνες του ΕΙΟ, Ελένη Ρέτσου (Grace) και Λήδα Ανέστη (Nonchaloir).

Χρυσό μετάλλιο για την Ελληνική Ομάδα των Εφήβων, με μέλη, την Πρωταθλήτρια Εφήβων 2014 και αθλήτρια του ΕΙΟ, Isabella-Nina Ravini (Djona's Figaro), την Κυβέλη Τζωρτζάκη (Highnessy Newland), επίσης αθλήτρια του ΕΙΟ, και την Κωνσταντίνα Κατσίτη (Chiron).

Χρυσό μετάλλιο για την Ελληνική Ομάδα των Ενηλίκων, με μέλη πάλι δύο αθλήτριες του ΕΙΟ, την φετινή Πρωταθλήτρια Ελλάδος Κέλλυ Σκλαβούνου (Quanderas) και την Ελένη Μυράτ (Cosmote Solon Hit), την Κατερίνα Λω (Sir Eon) και την Ευαγγελία Κούπενου (Huligan)

Σε ατομικό επίπεδο η Isabella-Nina Ravini κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο των Εφήβων. Επίσης δύο θέσεις στο podium των Ενηλίκων κατέλαβαν φέτος η Ελένη Μυράτ στην πρώτη θέση και η Κέλλυ Σκλαβούνου στην τρίτη.

Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική Ομάδα! Και του χρόνου!

Η φωτογραφίες είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.
Πάνω: Οι Ελληνίδες αθλήτριες που κατέκτησαν και τις 3 θέσεις του βάθρου, από αριστερά Κατερίνα Λω (αργυρό), Ελένη Μυράτ (χρυσό), Κέλλυ Σκλαβούνου (χάλκινο).
Μπροστά τους (από αριστερά): Dejan Dragojevic, President of the Federation for Equestrian Sport of Serbia for Olympic and FEI disciplines; HRH Princess Haya, FEI President; Milos Vucevic, Mayor of Novi Sad and Vanja Udovic, Minister for Youth and Sport of the Republic of Serbia.
Κάτω αριστερά: Η χρυσή ομάδα των παίδων. Κάτω αριστερα: Η χρυσή ομάδα των εφήβων. 
 
 
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ