Menu

mda2016 Voglis

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας ιππασίας της σειράς ΕΙΟ EVENTS 2016: ο αγώνας «Ride with your heart, Ride for MDA Ελλάς», που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στους σκοπούς του σωματείου φροντίδας ατόμων με νευρομυικές παθήσεις MDA Ελλάς, καθώς θεματικά εντάσσεται στη δράση «ΕΙΟ & Κοινωνία».

Μεγάλος νικητής του «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix» αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince και δύο αθλητές του ΕΙΟ συμπλήρωσαν την τριάδα των μεταλλίων! Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedalle και το χάλκινο η Μαρία Παπουρδάνου με τον Unique de Rhodes.

To Σάββατο διεξήχθη το αγώνισμα «MDA Ελλάς – 1,35 μ.» με παράλληλη ατομική και ομαδική κατάταξη.

Στη 2η θέση βρέθηκε η ομάδα Lavipharm, με τον Γιώργο Δημαρά (Sacripan GD) από τον ΕΙΟ, τον  Αλέξανδρο Φουρλή (Haico) και Γιάννη Σκανδάλη (Champus 88).

Στην 4η θέση βρέθηκε η ομάδα «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» στην οποία συμμετείχαν οι αθλητές του ΕΙΟ, Αλέξανδρος Κοκκώνης (Oscar de Semilly) και  Μαρία Παπουρδάνου (Unique de Rhodes). Την ομάδα συμπλήρωσε  ο Τάσος Ραΐσης (Hermes Van de Pereboom).

Στην παράλληλη βράβευση του Ατομικού Αγωνίσματος – 1,35 μ.  η Μαρία Παπουρδάνου βρέθηκε στην 4η θέση και ο Γιώργος Δημαράς στην 6η.

Στο αγώνισμα LAVIPHARM – 1,30 μ.  ο Γιώργος Δημαράς κατέκτησε την 5η θέση με τον Lami du Hameau. Το ίδιο ζευγάρι αναδείχθηκε 2ο  αγώνισμα «MEDIPRINOU -1,20/1,25 μ.»  

Η Μαρίνα Θεοφανοπούλου επέστρεψε στην ιππική δραστηριότητα και στις επιτυχίες, καθώς κατέλαβε την 4η θέση της κατάταξης του “Ozgorkey Holding – 1,20 m. με joker 1,40 m.” με τον Royaume des Till

Στο πρώτο αγώνισμα του διημέρου «Έπαθλα Κοκκώνη -  1,10/1,15 μ.» η Χριστίνα Ρούτιμαν με τη Nikki 18 κατέλαβαν την 5η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Sponsors 2016 MDA

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ