Menu

2017GP Skandalis

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο τρίτος αγώνας ιππασίας της σειράς ΕΙΟ ΕVENTS, το «ΕΙΟ Grand Prix 2017», που διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος, στις εγκαταστάσεις του, στον Παράδεισο Αμαρουσίου. 

O αγώνας αυτός αποτελεί όπως πάντα τη μεγαλύτερη γιορτή για τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, τους φίλους και τους χορηγούς του. Για άλλη μια χρονιά το «ΕΙΟ Grand Prix 2017» στέφθηκε από απόλυτη διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, καθώς συμμετείχαν 161 ζευγάρια ιππέων - ίππων και πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους αγώνες. 

Μεγάλος νικητής του «TeleUnicom Grand Prix» αναδείχθηκε ο Γιάννης Σκανδάλης με τον ίππο Concordia 38 με άπταιστη διαδρομή και στους δύο γύρους. Στο βάθρο ανέβηκαν, στη 2η θέση ο Valentin Velea που ίππευσε τον Clearway Carinjo και στην 3η η Μαρία Παπουρδάνου που αγωνίστηκε με τον Unique de Rhodes. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η έφηβη αθλήτρια, Ιωάννα Τσόχα με τον Go 4 It, πέμπτη κατετάγη η Ελίνα Δενδρινού με τον Lando 303 και στην έκτη θέση με 3 βαθμούς ποινής από χρόνο, ο Κρίτωνας Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio.

2017GP Podium

Τα έπαθλα στους νικητές απένειμε η κα Γιώτα Χαραλαμπάκη, Marketing Manager της TeleUnicom, Μεγάλου Χορηγού του ΕΙΟ Grand Prix 2017. 

Στα λοιπά αγωνίσματα του ΕΙΟ Grand Prix 2017 διακρίθηκαν οι εξής αθλητές:

Oriflame 1.05/1.10 m. - Μαρία-Έλλεν Βαφειάδη με τον Nilda Rouge. 

Cosmote 1.20 m. - Δημήτρης Νάτσης με την Calista de la Hart

Ozgorkey Holding 1.30 m. - Δημήτρης Νάτσης με την Calista de la Hart

Cair 1.10/1.15 m. - Μελίνα Πεϊμανίδη με την Acapulca

Lanes 1.20/1.25 m. - Velea Valentin με τον Run Run

Το αγώνισμα TeleUnicom Grand Prix καλύφθηκε τηλεοπτικά και μεταδόθηκε σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά από την COSMOTE TV, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο κανάλι COSMOTE SPORT 6 HD.

2017GP Lanes 2017GP nrg

Αριστερά: Η αθλήτρια του ΕΙΟ, Στεφανία Παπαδημητρίου βραβεύεται από την κα Μαρία Φωτοπούλου, Assistant Brand Manager στη μάρκα Lanes.

Δεξιά: Η αθλήτρια του ΕΙΟ, Μαρία Παπουρδάνου βραβεύεται από την κα  Σοφία Κασίναλη, Customer Experience Manager της nrg.

2017GP Oriflame 2017GP cair

Αριστερά: Την απόνομή στην Μαρία-Έλλεν Βαφειάδη από την Κύπρο, νικήτρια του Oriflame 1.05/1.10 m. έκαναν η κα Κατερίνα Σκουλά και ο Γρηγόρης Μαρινάκης, εκ μέρους της Oriflame. 

Δεξιά: Ο Πρόεδρος της Ροδιακής Οινοποιίας CAIR, κος Αγαπητός Παπουρδάνος βράβευσε την Μελίνα Πεϊμανίδη, νικήτρια του αγωνίσματος Cair - 1.10/1.15 m.

Η οργανωτική επιτροπή του "ΕΙΟ Grand Prix 2017" ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες-χορηγούς, TeleUnicom, Cosmote, Ozgorkey Holding, Lanes, NRG, ΟΠΑΠ και CAIR, που έκαναν εφικτή την πραγματοποιήση του αγώνα. 

Photo credits: Photobit.net

sponsors2017

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ