Menu

2019paneliniijumbing.jpg

Την Κυριακή 15/12/2019 ολοκληρώθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο οι 72οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων.  

Η Σεμέλη Ποππ με την Arabella αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης Παίδων με 0 βαθμούς ποινής και τον καλύτερο χρόνο 40,37 στους δύο γύρους. Επίσης η νεαρή αμαζόνα κατέλαβε την 2η θέση στην Κατηγορία ΙΘ ύψους 0,80-0,90 μ. με την Iren.

3η Πανελληνιονίκης Ενηλίκων αναδείχτηκε η νέα προπονήτρια του ΕΙΟ Μόνικα Μαρτίνη με τον Let’s Hope. Διάκριση είχε και ο ίππος της Jordan VD Heffinck Z, οποίος στην Κατηγορία των Νεολέκτων Ίππων 5 ετών αναδείχτηκε 3ος Πρωταθλητής.

Την Κατηγορία Β ύψους 1,30 μ. κέρδισε ο Αυγερινός Λινάρδος με την Carine με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή. Επίσης κατέλαβαν την 5η θέση τόσο στην Κατηγορία Γ 1,15 μ. όσο και στην Κατηγορία Γ 1,20 μ.!

Στην Κατηγορία ΖΕ ύψους 1,05-1,10 μ. στην 3η θέση κατατάχτηκε η Σοφία Στεφοπούλου με τον Kodak.

Ο Γρηγόρης Βόγλη με τον GIJS κατέλαβε την 5η θέση στην Κατηγορία Γ 1,20 μ..

H Lauren van Berkel με τον ίππο Chance de la Loge, που προπονείται στον Παράδεισο υπό την καθοδήγηση της Μόνικα Μαρτίνη, κατέλαβε την 1η θέση στην Κατηγορία Γ 1,20 μ..

Με το τέλος των 72ων Πανελληνίων Αγώνων Υπερπήδησης Εμποδίων ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Ομίλων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος αναδείχτηκε Πρωταθλητής Όμιλος Υπερπήδησης Εμποδίων 2019!

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους εύχεται κάθε πρόοδο!

Στη φωτογραφία η Σεμέλη Ποππ, ο Αυγερινός Λινάρδος και η Σοφία Στεφοπούλου!
Photo credits: photobit.net

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ