Menu

2022BalkanDressage

Με σημαντικές επιτυχίες για την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο Baicoi της Ρουμανίας το Βαλκανικό Πρωτάθλήμα Ιππικής Δεξιοτεχνίας 2022.

Στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2022 τέσσερις διακεκριμένοι αθλητές του Ομίλου μας βρέθηκαν στο Baicoi ως μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας! Ο Αλέξανδρος Κατσίκης και η Ιζαμπέλα Ατσαλάκη αγωνίστηκαν στην κατηγορία Εφήβων και η Καρολίνα Ατσαλάκη και η Μαλβίνα Νικολαΐδη στην κατηγορία Παίδων! Τους συνόδευσε η προπονήτρια του Ομίλου μας Ελένη Μυράτ!

Στην Κατηγορία Εφήβων οι αθλητές μας Ιζαμπέλλα Ατσαλάκη με την Desteny, Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Barthez 4, Ιλένια Οικονόμου με τον King Black και Χριστίνα Ρέτσου με την Elise κατάφεραν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με συνολικό ποσοστό 194.747. Στο Ατομικό Αγώνισμα το αργυρό μετάλλιο κέρδισε στο αγώνισμα freestyle ο Αλέξανδρος Κατσίκης με τον Barthez 4 με ποσοστό 67,76%.

Στην Κατηγορία Παίδων οι Ελληνίδες αμαζόνες Μαλβίνα Νικολαΐδη με τον Gjis, Καρολίνα Ατσαλάκη με τον Spoekedammetje Nikos, Δανάη Γιαννοπούλου με τον White Man και Κορίνα Μειμάρη με τον Hidde fan E Coulissenhoeve κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με συνολικό ποσοστό 208,29%

Η Καρολίνα Ατσαλάκη στάθηκε άτυχη στον τελικό του ατομικού της κατηγορίας παίδων, αφού το άλογο της τρόμαξε δυο φορές, και κατατάχτηκε 6η.

"Και οι 4 αθλητές του ομίλου μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας. Είμαι πολύ υπερήφανη για όλους! Για άλλη μια φορά ζήσαμε απίθανες στιγμές, συγκινητικές στιγμές.", δήλωσε η προπονήτρια του ΕΙΟ Ελένη Μυράτ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι αγωνίστηκαν!

Στη φωτογραφία οι εθνικές ομάδες Εφήβων και Παίδων στο βάθρο των νικητών!

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ