Αρχική σελίδα  
 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σταφυλοπάτη, Δημαράς , Δάλλας, ΣπηλιωτόπουλοςΤην κοπή της βασιλόπιτας γιόρτασε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος στις 31 Ιανουαρίου 2011 στο εντευκτήριο των εγκαταστάσεων του.

Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Θρασύβουλος Δάλλας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί συνοπτικά στα επιτεύγματα του Ομίλου κατά το 2010 και να ευχαριστήσει όλους για τη βοήθεια που προσέφεραν στον Όμιλο.

Βραβεύθηκαν οι διακριθέντες αθλητές της Υπερπήδησης Εμποδίων και της Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Η απονομή των Βραβείων για την Υπερπήδηση Εμποδίων πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γ. Δημαρά, αρχηγό ιππασίας, ενώ αυτή της Ιππικής Δεξιοτεχνίας από τον κ. Μανώλη Κυπραίο, αρχηγό ομάδας. Το επαμειβόμενο έπαθλο «Βλαδίμηρου Λεβίδη», που απονέμεται στον ιππέα που προσέφερε τους περισσότερους βαθμούς στον Όμιλο στο αγώνισμα της υπερπήδησης εμποδίων, κατέκτησε η Μαρίνα Θεοφανοπούλου και η απονομή έγινε από την κ. Σοφία Ροκ–Μελά εκ μέρους της μητέρας της κ. Λένας Λεβίδη. Το αντίστοιχο επαμειβόμενο έπαθλο για την Ιππική Δεξιοτεχνία καθιερώθηκε από φέτος και είναι προσφορά του κ. Δάλλα, έλαβε η Φανή Σταφυλοπάτη.

Τιμητικά βραβεία για τη συνολική τους προσφορά απένειμε ο πρόεδρος του Ομίλου κος Δάλλας, στα αποχωρήσαντα μέλη της προηγούμενης διοίκησης: στην κ. Λένα Λεβίδη (Πρόεδρο 2001-2010), στον κ. Φρέντυ Σερπιέρη (Πρόεδρο 1975-1983 και 1990-1995 και μέλος του Δ.Σ. ως το 2010), στον κ. Παναγιώτη Τζάκα (Πρόεδρο του ΕΙΟ 1995-2001 και μέλος του Δ.Σ. 2001-2010) και στον κ. Πέτρο Συνοδινό (Μέλος Δ.Σ. 2001-2010).

Θεοφανοπούλου, Ροκ-ΜελάΗ εκδήλωση πλαισιώθηκε από video, που ετοίμασαν οι αθλήτριες Αλεξάνδρα Ταχιάτη, Φανή Σταφυλοπάτη και Αμαρυλλίς Γουλανδρή, με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της ιππικής χρονιάς που πέρασε.

Μετά το τέλος της κοπής της βασιλόπιτας ακολούθησε μπουφέ για τα μέλη, τους αθλητές, όσους συμμετέχουν στα μαθήματα ιππασίας, γονείς και φίλους.

Τα τρία φλουριά της εκδήλωσης για ακόμα μια χρονιά ήταν ευγενική χορηγία του οίκου Λαλαούνη.Οι τυχεροί ήταν εκ μέρους των αθλητών, η Μαρία Καλύβα, εκ μέρους των καλεσμένων η κυρία Κατερίνα Μάντζιου και εκ μέρους του προσωπικού ο κ. Ίγκμπαλ Μαντάσαρ.

Η βασιλόπιτα και οι μεζέδες που προσφέρθηκαν ήταν χορηγία του Athinaios Catering, αποκλειστικού συνεργάτη του Ομίλου στη φιλοξενία εκδηλώσεων.

Στις φωτογραφίες ο κ. Θρασύβουλος Δάλλας απονέμει το νέο επαμειβόμενο έπαθλο της Ιππικής δεξιοτεχνίας στη Φ. Σταφυλοπάτη υπό τα βλέμματα του Γ. Δημαρά και του Γ. Σπηλιωτόπουλου (πάνω) και η κ. Σ. Ροκ Μελά απονέμει το επαμειβόμενο έπαθλο «Βλαδίμηρου Λεβίδη» στη Μαρίνα Θεοφανοπούλου (κάτω). Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και σχολιάστε στη fun page του ΕΙΟ στο facebook. Οι φωτογραφία είναι προσφορά του φωτογραφικού πρακτορείου Photobit.net.

 

 

« ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010                   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 »

ΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ