Menu

2021.05aia

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021 ηλεκτρονική εξέταση για την Άδεια Ικανότητας Αθλητού με 78 συμμετέχοντες και επιτυχόντες από όλη την Ελλάδα! Για δεύτερη φορά φέτος οι υποψήφιοι της ΑΙΑ είχαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στις εξετάσεις της θεωρίας σε online τεστ που περιλάμβανε 30 ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων σχετικές με τα αθλήματα της ιππικής δεξιοτεχνίας και της υπερπήδησης εμποδίων.

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2021 η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας οργάνωσε εξετάσεις και στα πρακτικά της υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής δεξιοτεχνίας, για πρώτη φορά φέτος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, στις οποίες έλαβαν μέρος πάνω από 70 υποψήφιοι αθλητές που είχαν επιτυχει στις εξ αποστάσεως εξετάσεις θεωρίας.

Oι μαθητές της Ιππικής Ακαδημίας του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου που έλαβαν μέρος στην Ημερίδα πέτυχαν στις εξετάσεις τους!

Πιο συγκεκριμένα απέκτησαν την Άδεια Ικανότητας Αθλητού η Amina Al Sharif, ο Ζάχος Αράζ, η Μυρτώ Γιαννάκη Μάρτιν, η Ντορέτα Κυριακού, ο Μηνάς Μολανδώνης, η Δανάη-Σοφία Παπαπολύζου, η Εβίτα Σαμψών, η Ριάννα Μάριον Τριανταφύλλου, η Κωστάνζα Ανδρονίκου-Καλύβα, η Βάνια Βανικιώτη, η Φαίη Βραχνέλη, η Άντυ Σταματοπούλου, η Μαριλίζα Τσάτση και η Θεοδώρα Τραγάρη!

Ο Όμιλος τους εύχεται πολλές επιτυχίες!

Photo credits: Γιώργος Τασούλης

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ