Menu

2022.04Eliza

Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, από το 2008 έως σήμερα, εστιάζει τις δράσεις του στην πρόληψη και την πρώιμη αναγνώριση της παιδικής κακοποίησης. Στην πορεία του, δεκάδες άνθρωποι, εταιρίες και ιδρύματα, στάθηκαν στο πλευρό του, δίνοντας ένα χέρι στήριξης σε εκατοντάδες παιδιά.

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 το ΕΛΙΖΑ υποδέχτηκε την άνοιξη στον λόφο της Κάντζας, με τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης για παιδιά και γονείς, στην ανοιξιάτικη φύση. Είκοσι ξεχωριστά υπαίθρια, παραδοσιακά παιχνίδια και δραστηριότητες περίμεναν τους μικρούς φίλους του ΕΛΙΖΑ που διασκέδασαν με ενθουσιασμό. Ο μεγάλος ελαιώνας του κτήματος φιλοξένησε οικογένειες που απόλαυσαν το πικνίκ τους, ψυχαγωγήθηκαν και έμαθαν για τις δράσεις και τους σκοπούς του ΕΛΙΖΑ.

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του Σωματείου Ελίζα και συμετείχε στην εκδήλωση με 2 πόνεϊ που συνόδευε ο εκπαιδευτής Μιχάλης Μουζουράκης. Πολλά από τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιριά να ιππεύσουν τα πόνεϊ και να κάνουν μια μικρή βόλτα. Για τα περισσότερα αυτή ήταν η πρώτη τους επαφή με την ιππασία!

Οι επισκέπτες, μεγάλοι και μικροί, έφυγαν αργά το απόγευμα, γεμάτοι με εικόνες μιας μεγάλης υπαίθριας γιορτής.

Στις 14 Απριλίου 2022 η πρόεδρος του Ελίζα Μαρίνα Καρέλλα έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου Χάρη Τσόχα με τη συγκινητική ευχή "πολύ σύντομα να ζούμε σε μία κοινωνία με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ." Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος δεσμεύεται ότι θα είναι πάντα αρωγός σ' αυτή την προσπάθεια!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τακτική Γενική Συνέλευση 2022
επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ